Festival for film af ungeTheNextFilmFestival

TheNextFilmFestival (TNFF), er landets største filmfestival for unge filmskabere under 21. Men den er også meget mere end det!

Filmfestivalen afvikles hvert år i slutningen af august/starten af september i Odense i samarbejde med Danmarks Oscar-kvalificerende kortfilmsfestival Odense International Film Festival (OFF). Her fungerer TNFF som deres ungdomsafdeling, med fuld knald på både visninger af unges film, awardshow, workshops og talks.
 
I årenes løb er TNFF blevet et springbræt til senere hen at blive nomineret til OFF og Filmakademiets Robert Prisen. Vi har sågar haft TNFF-deltagere med til selveste The Oscars i Hollywood! 
På festivalen kan man mingle med andre unge fra hele landet og store dele af verden, man kan møde professionelle filmskabere, og ens film og hårde arbejde kan få et rigtigt publikum. På TNFF gør vi en dyd ud af at give unge en stemme igennem de film der produceres. Vi ser filmmediet som unges talerør ind i samfundet, og dermed er TNFF også en demokratisk dannende festival.
 
TNFF samarbejder naturligvis med den danske filmbranche, som bl.a. donerer præmier til vinderne. Det kan være alt fra midler til ens næste film, til direkte professionel produktionsstøtte.
TNFF er Station Nexts eksperimenterende organ, som arbejder både nationalt og internationalt. I sammenhæng med TNFF har vi blandt andet været medstifter af den verdensomspændende organisation Youth Cinema Network (YCN), som arrangere filmfestivaler og kurser for unge, på tværs af landegrænser. TNFF er i dag en national filmfestival på et meget højt fagligt niveau. Med jævne mellemrum åbner vi TNFF op for internationale gæster, vores fokus er dog på at skabe netværk og rum for de danske talenter. Igennem YCN er det muligt for TNFF, at sende både elever, festivaldeltagere og deres film rundt i verden.

Find festivalen på Instagram og Facebook og læs meget mere om TNFF:

thenextfilmfestival.dk